کشت محصولات زراعی در شرکت دشت ناز ساری

ذرت علوفه ای از جمله محصولاتی است که بسیار مورد توجه خاص دامداران بوده بویژه پس از پیدایش ارقام مختلف این محصول با عملکرد بالاتر و کیفیت مطلوبتر که دارای ارزش غذایی بیشتری هستند، بسیاری از مؤسسه های تحقیقاتی روی این محصول با ارزش سرمایه گذاری کرده و فعالیت های خوبی در جهت توسعه ی این محصول انجام داده اند.

در شرکت زراعی دشت ناز کشت ذرت علوفه ای یکی از کارهایی ست که در جهت تولید محصولات زراعی باکیفیت و مقرون به صرفه به آن توجه ویژه شده است.

برداشت ذرت دشت ناز
0
گندم بذری
0
کلزا
0
ذرت
0
سویا بذری

سیلاژ علوفه چیست؟

چرا به سیلو کردن علوفه نیازمندیم؟

سیلاژ علوفه دامی – شرکت دشت ناز ساری

سیلاژ علوفه دشت ناز ساری

هدف نهایی در استفاده از سیلاژ علوفه، دستیابی به خوراک سالم، ارزان قیمت و خوش خوراک برای تولید شیر و گوشت و حفظ تندرستی دام است. در سیلاژ بسته بندی شده بوی نامطبوع برای خوراک دام حذف شده و کاملا بهداشتی می شود.

شرایط درست تخمیر و فرآوری در تولید سیلاژ بسته بندی، مانع تبدیل قند علوفه به اسیدهای ضعیف تر شده و در نتیجه ارزش غذایی علوفه نیز حفظ می گردد. بدین ترتیب از اتلاف انرژی و تولید پساب زیاد علوفه نیز جلوگیری می گردد.

کشت ذرت علوفه ای

سیلاژ یا سیلو کردن علوفه، فرآیندی است که برای نگهداری علوفه بسیار مرسوم  در سراسر جهان است. طی فرآیند سیلوکردن، علوفه جمع آوری و سپس با کمک ماشین آلات کشاورزی بسته بندی می شود. بسته های ایجاد شده، خشک و برای فصول سرد که دسترسی به علف های تازه نیست، مورد استفاده قرار می گیرد.

در شرکت زراعی دشت ناز ساری سیلاژ بصورت کاملا مکانیزه انجام شده و برای مصرف نگهداری میشود.

فرآیند سیلاژ علوفه در شرکت زراعی دشت ناز

  • در فرآیند سیلاژ کردن، بخش های مختلف علوفه های موجود مثل برگ و ساقه ها، تخمیر می شود.
  • علوفه های مورد استفاده می تواند پسماندهای مزارع ذرت، جو و … باشد.
  • عامل اصلی در تخمیر، نوعی میکروارگانیسم غالب است که با عنوان لاکتوباسیلوس خوانده می شود.
  • عملیات تخمیر، باعث ماندگاری طولانی تر علوفه ها می شود.
  • این کار خوراکی بی نظیر و پر انرژی برای دام فراهم می کند.
  • با گذشت زمان، از ارزش غذایی علوفه ها، ذره ای کم نمی شود.
  • سیلاژ مناسب، تأثیر بسزایی در سلامت علوفه دارد.
  • این کار زمانی به بهترین شکل صورت می گیرد که سریعاً اسیدیته حاکم بر علوفه، کاهش و اسید لاکنیک، افزایش یابد.
track_changes

اصول سیلاژ علوفه دامی

سیلاژ یا سیلو کردن علوفه، فرآیندی است که برای نگهداری علوفه بسیار مرسوم  در سراسر جهان است. طی فرآیند سیلوکردن، علوفه جمع آوری و سپس با کمک ماشین آلات کشاورزی بسته بندی می شود. بسته های ایجاد شده، خشک و برای فصول سرد که دسترسی به علف های تازه نیست، مورد استفاده قرار می گیرد.

در شرکت زراعی دشت ناز ساری سیلاژ بصورت کاملا مکانیزه انجام شده و برای مصرف نگهداری میشود.

اگر نیاز به راهنمایی دارید می توانید از ما مشاوره رایگان بگیرید.

واحد زراعی شرکت زراعی دشت ناز ساری با دارا بودن 850 هکتار زمین زراعی و باغی، بالغ بر 50 درصد از نیاز واحد دامپروری شیر و گوشت مهدشت، به ذرت علوفه ای و یونجه را تامین می نماید.

سایر محصولات زراعی شامل گندم، کلزا، تریتیکاله، جو و قصیل جو و محصولات باغی (گردو و بادام) می باشد که به طور متناوب در اراضی شرکت زراعی دشت ناز تولید می‌شوند.

 

رویکرد شرکت زراعی دشت ناز در حوزه محصولات و فرآورده های غذایی، تولید غذای سالم است. به همین منظور حدود نیمی از  خوراک دام مورد نیاز با استفاده از محصولات زراعی و  تولیدی شرکت دشت ناز تامین می شود. در این راستا شرکت دشت ناز ساری سالانه با کشت حدود 2500 هکتار انواع غلات و دانه‌های روغنی و کشت حدود 1500 هکتار محصولات علوفه ای، علاوه بر تامین نیاز 100 درصدی محصولاتی نظیر جو، ترتیکاله و کاه مورد مصرف دامداری، 50 درصد نیاز دامپروری به محصولاتی نظیر سویا و یونجه تامین می کند. همچنین این شرکت از بزرگترین تولیدکنندگان بذوری مانند سویا و گندم است و با تولید حدود 400 تن گندم آردی، بخش قابل ملاحظه ای از نیاز آرد استان مازندران را تامین می‌کند.

فهرست